Presidents Cup 2021

av Trøndergolf

En strålende lørdag på en flott bane på Stjørdal for tidenes første Presidents Cup!

Presidents Cup er opprinnelig USA mot resten av verden, men i vår utgave er det Trøndergolf mot resten av verden! Trøndergolfs lag besto i år av samarbeidspartnere og spillere som har støttet opp om Trøndergolf, mens Verdenslaget ledet av Dougie fra Three Lions besto av golfere fra pubens golfgrupp med utenlandske aner!

Årets utgave var en liten test på format og organisering, og det viste seg tidlig på lørdag at noen utfordringer var det. Trøndergolf med spillere fra 4 i HCP til over 33 i HCP hadde en god del mer slag enn verdenslaget, og da ble første 9 med scramble en enveiskjøring som Trøndergolf vant.

Foursome og singelkampene ble langt jevnere, men Trøndergolf landet foran totalt sett – men vi regner denne utgave som en test foran 2022 og da er formatet justert og da er det ingen kjære mor!

Neste år vil Trøndergolfs lag bestå av deltagere fra våre aktiviteter så her lønner det seg å delta på Trøndergolf Open, på Røros Invitational og de andre aktivitetene vår så kanskje er det du som representerer Trøndergolf i 2022!

Vi takker våre samarbeidspartnere, vi takker Stjørdal Golfklubb for flotte forhold og god stemning – vi kommer veldig gjerne tilbake til Stjørdal!

Kanskje du vil like disse også