Norges første Pride golfturnering?

av Trøndergolf

– Budskapet vårt er at alle skal få være den de ønsker å være. Alle skal få ha frihet til å leve sitt liv og være glad i den man vil. Det er en viktig sak, og samtidig sprer vi både lys og farger og masse latter i en litt traurig koronaperiode, sier Leif Eggen til Trønder Avisa etter sitt initiativ til Pride Open avholdt på Stjørdal GK.

Stjørdals-mannen jobber med arbeidsliv og helse og er lidenskapelig opptatt av glede i hverdagen. Men han er om mulig enda mer lidenskapelig opptatt av golf, og det var årsaken til at han inviterte 20 «gutter», som han selv kaller det, til en uvanlig fargerik golfturnering.

– Mildt sagt så var det veldig god stemning underveis og til og med mye god golf. Mange som møtte oss underveis fikk seg en god latter og de skrøt av både tiltak og initiativ. Det blir nok flere neste gang, tror Eggen.

Neste år har Eggen store planer for konseptet:

– Den jobben har vi startet allerede. Jeg håper å få til dette sammen med Trøndergolf og Kevin Ingebrigtsen som er en ildsjel i den organisasjonen. Målet er at det blir «Trønderpride open» på alle golfbaner i Trøndelag, og på sikt alle baner i Norge. Uansett så vil jeg arrangere dette neste år på Stjørdal Golfbane. Da blir det åpent for alle, gjerne en lørdag og kanskje muligheter for litt ekstra god stemning etter endt runde. Da skal vi ha enda flere premier også, sier Eggen, som disket opp med sponsede gavepremier til de beste «pride-golferne» mandag kveld.

Kanskje du vil like disse også