Trøndergolf Open 2022 – Kay Strand vant

av Trøndergolf

Kay Strand var den med høyest handicap i nettoklassen i årets The Open, men viste klasse da da han leverte en runde på -4 og vant nettoklassen sm ble spilt med 100% HCP i slagspill. Strand startet dagen med birdie på de to første hullene og så seg aldri tilbake selv om flere fulgte ham tett gjennom søndagen på Stjørdal.

Nærmest kom Erik Stokke som så ut til å falle av med bogey på hull 14, men med en god avslutning og ikke minst birdie på hull 18 kom han i klubbhuset med -3, bare slaget bak vinneren. Stjørdals GKs egen Stig Arve Bjørkås lå helt i teten med 2 hull igjen, men med bogey på 17 og dobbel på 18 ble det 3.plass.

I stablefordklassen var det gjester fra Smøla som trakk det lengste strået da Lars Stensønes leverte til 44 poeng og vant med 3 poeng foran Harald Prestvik på 2.plass og Erlend Tråsdahl på 40 poeng som ble nummer 3.

Beste kvinne ble Rita Aursøy med 32 poeng.

Longest Drive – Erik Stokke
Longest Drive kvinner – Tone Tangstad
Closest to Pin- Gerhard Ovidt

Beste bruttorunde ble Jens Petter Gresseth med en runde på 75 slag.

Trøndergolf takker alle deltagere, Stjørdal GK for en flott bane og våre samarbeidspartnere Nardo Bil og Bravida og gleder oss allerede til neste år!

Se hele scoren her

PS! Det kommer et eget program fra turneringen som en del av sesongen med Golfrunden denne høsten på Trønder TV.