Presidents Cup spilles lørdag

av Trøndergolf

Trøndergolf arrangerer førstkommende lørdag det vi kaller Presidents Cup på Stjørdal. I trå med den internasjonale turneringen med samme navn er det en lagkonkurranse, men her er det ikke USA mot resten av verden – men Trøndergolf mot resten av verden.

Laget til Trøndergolf består av golfere som har bidratt i oppstarten av Trøndergolf samt samarbeidspartnere, mens verdenslaget styres av Dougie fra Three Lions, og består kun av spillere med utenlandske aner.

Årets utgave er den første i noe vi håper skal bli en tradosjon, og poenget er at det er mulig å kvalifisere seg til Presidents Cup laget gjennom å delta på arrangement i regi av Trøndergolf. I 2021 har vi Trøndergolf Open, og topp 3 i denne turneringen er automatisk kvalifisert til neste års Trøndegolflag i Presidents Cup.

Vi har også turneringer på Trysil og Røros, og her vil vinnerne av disse turneringene være kvalifisert til neste års Presidents Cup. Så vi oppfordrer alle golfere på alle baner til å delta på Trøndergolf Open og gjennom det kanskje vi ser akkurat deg i Presidents Cup neste år?

Årets utgave går på Stjørdal over 27 hull der de første 9 spilles best ball, neste 9 spilles som foursome og siste 9 er singelkamper. Etter endt turnering er det bankett på Three Lions (Ikke sikkert vi får til dette nå på lørdag) og da blir det også avslørt hvem som har fått det første nappet i den vakre vandrepokalen.

Mer om Presidents Cup kommer i løpet av helgen, men dette er noe man garantert har lyst til å delta på i 2022!

Kanskje du vil like disse også