TrønderGolfprofil

Elias Bertheussen

Trondheim Golfklubb, Team Norway

 
Elias Bertheussen
24.11.1990
Trondheim – Byneset Golfklubb


Styrker og svakheter i spillet: – Jo nærmere jeg kommer hullet, jo bedre er jeg relativt sett. Så putting og chipping er mine styrker, mens å treffe fairways med driveren har historisk sett vært min svakhet.

Kort om Elias utenfor banen: – Når jeg ikke spiller golf liker jeg å være sosial. Som golfspiller tilbringer man mange timer alene på et åpent felt, så når jeg har fri eller ferie liker jeg å (over)kompensere. Jeg liker også å holde meg aktiv, så jeg tar meg gjerne en joggetur eller en tur på gymmet. Vil kalle interessen for en 50/50 business and pleasure.

Mål for sesongen: – Siden sesongen 2020 blir det noen fine turneringer her i Norge før Challenge Touren kommer igang litt senere i høst. Det hadde vært gøy å vunnet et NM igjen, så det står høyt på prioriteringslista i år. Og siden det er en kanal mot det trønderske golfmilljøet så før jeg vel være såpass politisk korrekt at jeg sier det hadde vært utrolig gøy å tatt en medalje i Lag NM med resten av gutta fra Byneset 
 
Nordmenn på verdensrankingen (11.06.2020):
 
V.Hovland (57), K.Ventura (192), ET.Johansen (429),  K.Reitan (539), Elias Bertheussen (668), J.E.Arnøy (718), A.K.Olsen (868), E.Kofstad (1039)
 
Les om Elias på norskgolf.no her

 

 

 
 
 

@ Facebook