Elias Bertheussen – eneren i trøndersk golf

av Trøndergolf

Elias Bertheussen er trøndersk golfs største profil og Trøndergolf skal selvfølgelig følge vår største stjerne i en sesong som blir veldig spesiell der det så langt kun har blitt trening på Elias som for alle toppgolferne i Norge. Men i slutten av juni blir det endelig mulig å følge Elias igjen da han skal ut i Garmin Minitour som starter 27.juni med NM i match på Atlungstad.

Elias, og etterhvert flere trønderske golfere skal følges her på nettsiden, og som en liten inngang har Trøndergolf utfordret Elias på litt om hvem han er på og utenfor banen, og litt om sesongen 2020.

Elias Bertheussen
24.11.1990
Trondheim – Byneset Golfklubb


Styrker og svakheter i spillet: – Jo nærmere jeg kommer hullet, jo bedre er jeg relativt sett. Så putting og chipping er mine styrker, mens å treffe fairways med driveren har historisk sett vært min svakhet.

Kort om Elias utenfor banen: – Når jeg ikke spiller golf liker jeg å være sosial. Som golfspiller tilbringer man mange timer alene på et åpent felt, så når jeg har fri eller ferie liker jeg å (over)kompensere. Jeg liker også å holde meg aktiv, så jeg tar meg gjerne en joggetur eller en tur på gymmet. Vil kalle interessen for en 50/50 business and pleasure.

Mål for sesongen: – Siden sesongen 2020 blir det noen fine turneringer her i Norge før Challenge Touren kommer igang litt senere i høst. Det hadde vært gøy å vunnet et NM igjen, så det står høyt på prioriteringslista i år. Og siden det er en kanal mot det trønderske golfmilljøet så før jeg vel være såpass politisk korrekt at jeg sier det hadde vært utrolig gøy å tatt en medalje i Lag NM med resten av gutta fra Byneset 🙂

Trøndergolf gleder seg til å følge Elias og ikke minst bli bedre kjent med vår regions fremste golfspiller, og vi lover at vi skal komme tett på ham som nok er vårt største trønderske håp når vi også snakker NM. Følg Elias her på Trøndergolf, og vi ser allerede frem til Garmin Minitour som starter opp i slutten av Juni.

Kanskje du vil like disse også