om trøndergolf

Ideen bak

Ideen bak Trøndergolf kom etter å ha spilt golf en del år selv, og hele tiden savnet en portal der man finner informasjon om baner, turneringer, ja kort sagt alt som skjer i Trøndelag på golf-fronten.

Jeg har min bakgrunn i fotball, som trener i breddeklubber, så i Rosenborg og etterhvert i Trondheims Ørn, da som sportssjef. Jeg har de siste 10 årene jobbet som fotballagent, og har i tillegg drevet den lokale fotballportalen, Trønderfotball (derfor var det også naturlig med navnet Trøndergolf).

Jeg er ingen profesjonell golfer, og det kommer jeg nok aldri til og bli. Men jeg er en veldig ivrig amatør som har blitt hektet på denne utrolig vanskelige sporten og som ønsker å bidra til at det blir litt morsommere for golfere på alle nivå i Trøndelag.

Tanken er å lage en levende portal der man kan lese om alt som skjer i den trønderske golfverden og i tillegg være medlem. Gjennom det medlemskapet få mange fordeler, mange morsomme opplevelser og samtidig bidra til at Trøndergolf blir så bra som mulig.

Sammen med meg har jeg Stian Breyholtz på utvikling av nettsidene, og flere golfvenner som skal bidra til å gjøre Trøndergolf det den trønderske golffamilien fortjener, et lokalt nettsted om og FOR golfen i Trøndelag.

Har du tips, eller ønsker å bidra på Trøndergolf så ta gjerne kontakt på post@trondergolf.no

Golfhilsen fra Kevin Ingebrigtsen - Trøndergolf

Les artikkelen på norskgolf.no om Trøndergolf

Heading Title

Kevin Ingebrigtsen
Redaktør/grunnlegger
post@trondergolf.no/46902020
Geir Olsen
Markedsansvarlig
Geir@trondergolf.no
Erik Stokke
Ambassadør

Banene

Vi presenterer banene i Trøndelag, her finner man alt man trenger å vite før man planlegger golfrunden om det er på Oppdal, Røros eller på Hitra.

nyheter

Trøndergolf kommer med nyheter om trøndersk golf, og trønderske golfere. Det kan være hendelser lokalt på banene, eller nyheter fra trøndere som har levert golf i utlandet. Kort sagt alt som kan interessere den golfene trønderen.

for og om golf i Trøndelag

Trøndergolf er nettstedet om og for golf i Trøndelag. Målet er at trøndergolf er nettstedet man bruker når man skal spille golf i Trøndelag, når man vil vite hvor og når det er turneringer, og alt annet man trenger som golfentusiast i vårt vakre fylke.

setra front

kåringer

Trøndergolf håper å engasjere, og det blir flere kåringer gjennom sesongen. Hva er det fineste golfhullet i Trøndelag?

bli medlem

Bli medlem på Trøndergolf og få mange fordeler og morsomme aktiviteter som kommer gjennom hele året.

0 +
Antall medlemmer
0 +
golfrunder
0 +
turneringer
0 +
Baner