Påmelding til bedriftsgolfen åpnet

av Trøndergolf

Selv om Kong Vinter ikke slipper taket er det likevel ikke lenge til golfsesongen åpner, og allerede nå kan man melde seg på bedriftsserien i golf i Trondheim:

Velkommen til Bedriftsserien i golf! 
Bedriftsidretten i Midt-Norge ønsker alle golf lag velkommen til Bedriftsgolf for 2-mannslag.
Vi satser på at pandemien er under kontroll for oppstart slik at vi kan spille slik vi gjorde i fjor.
Dersom dette ikke er mulig, så tilpasser vi oss på en god og trygg måte!  

Sted: Byneset Golfbane, sydbanen
Seriestart: Uke 21
Serie:Lagene vil bli delt inn i divisjoner, avhengig av antall påmeldte lag. Serien avvikles fra mai til september. De fleste rundene spilles etter formatet Fourball Stableford sammenlagt. To av rundene vil i år erstattes med Texas Scramble.
 Hvem kan delta?       
  – Alle over 15 år som tilfredsstiller Norges Golfforbunds krav for spill på golfbaner. Laget kan ha inntil 6 spillere.  Bedriftsidrettslag:        – Medlemmer av bedriftsidrettslag 
Tilknytningslag:            – Enkeltpersoner kan danne lag dersom de ikke har mulighet til å være medlem i et bedriftsidrettslag mot en tilknytningsavgift.

Pris: Kr. 2250,- for medlemslag av bedriftsidretten.         Kr. 4000,- for lag som ikke er medlem (inkl. tilknytningsavgift på kr. 1750,-). 

Greenfee på kr. 200,- pr. runde for spillere som ikke er medlem av Byneset Golfklubb, betales direkte til banen. Felles faktura for alle runder kan avtales. Påmelding:Lag som har deltatt tidligere melder seg på i TurneringsAdmin. Nye lag tar kontakt med Lillian: lillian.skrodal@bedriftsidretten.noPåmeldingsfrist: 2. mai 2021. Alle lag er forpliktet til å følge idrettens regelverk, herunder Norges Idrettsforbunds (NIF) og Norges Bedriftsidrettsforbunds (NBIF) lover, inkludert NIFs dopingbestemmelser.  

Vi ønsker gamle og nye lag hjertelig velkommen til en sosial og hyggelig Golfserie!  Har du spørsmål eller trenger hjelp med påmelding.
Ta kontakt med Lillian Skrødal NervikE-post: lillian.skrodal@bedriftsidretten.no Mobil:93262228

Kanskje du vil like disse også