Elis med på laget til Trøndergolf

av Trøndergolf

Trøndergolf er stolte av å ha med seg Elis Norge med på laget også i 2021. Elis er det som mange kanskje kjenner som Berendsen Tekstilservice tidligere, men etter navneendring fra 1.januar er det nå navnet Elis vi skal venne oss til.

Som del av samarbeide med Elis har Trøndergolf lokaler i forbindelse med Elis sine kontorlokaler i Tungaveien og det gjør det også veldig naturlig å ha et tett og godt samarbeid med Elis. Elis kommer til å være bidragsytere på mange felt for Trøndergolf, og vil være synlige på nettsiden vår – men også ved våre arrangement.

Vi er stolte av å ha med Elis på laget, og vi skal bli mer kjent med Elis utover 2021 men her er en kort presentasjon av Trøndergolfs nyeste samarbeidspartner:

Elis Norge AS leverer komplette løsninger for tekstilservice og vaskeritjenester til alle typer bransjer. Vi tilbyr alt fra kokketøy til inngangsmatter, mopper, kluter og dispensere med papir og såpe til toaletter.
Med våre forretningsområder – Arbeidsklær og matte service og hygiene service – arbeider vi med tusener av organisasjoner over hele Norge og Europa.
Vi designer matter , arbeidstøy og lager komplette løsninger for våre kunder og tilbyr de fremste produktene som finnes på markedet i dag.

https://www.berendsen.no/innsikt/nyheter/no/berendsen-blir-elis/


Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende tilbud for din bedrift og følg med på Trøndergolfs Facebookside der man kan vinne seg sin egendesignet matte i samarbeid med Trøndergolf og Elis!
Tlf. 93866000 eller geir.olsen@elis.com

Kanskje du vil like disse også