Bli Trøndergolfmedlem – delta på vår Julekalender

av Trøndergolf

Trøndergolfs medlemskap for 2021 sesongen er klare, og de som melder seg inn i november er med på Trøndergolfs julekalender med premier for nesten 20 000,- kroner!

Etter oppstarten i mai testet vi ut medlemskapet og alle kunne teste det ut gratis ut sesongen 2020. Vi jobber hele tiden med å utvikle siden og ikke minst utvikle tilbudet vi har til våre medlemmer, og da har vi landet på medlemskap der man allerede ved innmelding får verdier tilbake som er like store som det medlemskapet koster!

Et ordinært medlemskap koster 350,- og da får man Trøndergolfkalenderen i innmeldingsgave, en flott billedkalender med flotte bilder fra trønderske golfbaner. I tillegg får man tilbud og rabatter fra våre leverandører, og i tillegg er det aktiviteter i 2021 som er KUN for medlemmer.

Lyle&Scott er ny partner på bekledning og her vil medlemmene også få tilbud som det er kun medlemmene av Trøndergolf som får!

For de mest ivrige har vi gullmedlemskap, og det er med alt som er i et ordinert medlemskap, men også en eksklusiv golfpiquet og golfcaps fra Lyle&Scott kun for gullmedlemmer, en egen Gold Cup – Gullmedlemmenes egen golfturnering.

Mer informasjon om de forskjellige medlemskapene under og medlemskap tegner man her.

Kanskje du vil like disse også

1 kommentar

Trøndergolfkalenderen er klar! – Trøndergolf fredag, 20. november 2020 - 14:15

[…] Les mer om medlemskap og julekalender her […]

Kommentarfelt er lukket