Trøndergolfkalenderen er klar!

av Trøndergolf

Vi har gjort stas på golf fra trønderske golfbaner og laget en egen golfkalender for medlemmene av trøndergolf. Sammen med gode samarbeidspartnere har vi fylt en kalender for 2021 med flotte golfbilder fra sesongen 2020, og denne kalenderen er innmeldings gave til alle som melder seg inn som medlem for 2021.

Mange trønderske golfbaner er representert og vi regner med de fleste kjenner seg igjen, og kan bruke kalenderen både til å planlegge en ny golfsesong, men også drømme seg litt bort gjennom vinteren.

Som medlem av Trøndergolf før 1.desember vil man i tillegg til den flotte kalenderen automatisk bli med i Trøndegolfs egen julekalender som starter 1.desember der man kan vinne flotte premier helt frem til julaften.

Les mer om medlemskap og julekalender her

Kanskje du vil like disse også