Vår første Gullpartner – Vita Trondheim Torg

av Trøndergolf

Trøndergolf har opprettet en samarbeidsavtale for golfinteresserte bedrifter og vi er stolte av å presentere Vita på Trondheim Torg som vår første!

Vi har flere samarbeidspartnere men ønsket en egen partneravtale for de bedriftene som selv er aktive innen golf og samtidig har lyst til å profilere seg ut mot trøndersk golf. Før jul kommer vi til å lansere et gullmedlemskap hos Trøndergolf for enkeltpersoner, og dette er bedriftsutgaven av dette medlemskapet.

Som gullpartner får man delta i arrangement i Trøndergolf regi, man mottar en produktpakke som selvfølgelig er golfrelatert og gjennom dette får man muligheten til å profilere seg og sin bedrift!

Vita vil være representert på Røros Invitational neste helg, og vi kan med glede avsløre at de stiller med flotte premier både til kvinner og menn til turneringen! Vi ønsker Vita Trondheim Torg hjertelig velkommen inn som gullpartner 🙂

Mer informasjon om Gullpartneravtalen kommer, men er det bedrifter som er eller har ansatte som er aktive innen golf så ta gjerne kontakt, og kanskje nettopp din bedrift blir vår nye gullpartner!

Kanskje du vil like disse også