Festlandslaget vs Three Lions

av Trøndergolf

En lokal utgave av Ryder Cup utspilles på Byneset denne helgen, da Three Lions møter Festlandslaget til en kamp om ære og…..

Three Lions sitt lag er fra pubens egen Golf Society der alle medlemmene gjennom sesongen kjemper om å bli tatt ut på laget til denne kampen mot Festlandslaget. Festlandslaget er i utgangspunkt en gjeng opprinnelig fra Byåsen som gjennom mange år har spilt sammen med Sommersetra som hjemmebane.

Derfor spiller man annenhvert år på Byneset og annenhvert år på Setra, og etter at Festlandslaget vant på hjemmebane i fjor i den første utgaven er gutta fra Three Lions ute etter revansje på sin hjemmebane i år.

Det spilles 18 hull fredag på Byneset Nord, lørdag er det 9 på syd + 18 på Nord før vinneren kåres og feiringen starter, selvfølgelig på Three Lions.

Three Lions har styrket laget med pro fra Setra, Paul Blaikie – mens Jens Petter Gresseth og Christian Floer i spissen av Festlandslaget satser på gjentagelse fra fjoråret. Foran fredagens åpning var den interne oddsen på 2.9 på Festlandslaget og 1.5 på Three Lions, men den oddsen var selvfølgelig Dougie som hadde satt, men hva tror du?

Gå inn på vår Facebookside og vær med i kampen om 2 greenfee på Byneset – Tipp på vinneren av Ryder Cup:

PS! Three Lions leder med 5 poeng etter fredagens kamper, men lørdag venter 27 hull – kan Festlandslaget snu det?

Kanskje du vil like disse også