NM: Bertheussen henger med i toppen

av Trøndergolf

Elias Bertheussen henger fremdeles med i toppen av NM etter at andre runde på Holtsmark GK er ferdigspilt fredag og fra Bertheussen på 3.plass er det bare 2 slag opp til Arnøy som fremdeles leder turneringen.

6 birdies og 2 bogeys holdt til en 68 runde på Elias i dag som gjør at han etter 2 dager står med -11 og foran ham på resultatlisten er altså Jarand Arnøy på -13 og forhåndsfavoritten Kristian Krogh Johannessen på -12.

Martin Ulseth er den andre trønderen som blir å se på de 2 siste dagene under NM da han med en sterk 70 runde i dag klatret til par totalt og klarte med det cuten med god marging. Cuten gikk på + 4 og dessverre var det ingen av de andre trønderne som egentlig var i nærheten av å klare den.

3) Elias Bertheussen -11
23) Martin Ulseth par

Misset cuten:

Paul Blaikie +9
Mathias Nielsen +10
Isak Holter +12
Vetle Sæther +14
Alexander Søbstad + 15
Christian B Ingul +17
Fredrik B Ingul +17

På damesiden gikk cuten på + 8 og dessverre var det ingen av trønderne som var innefor:

Live Hope +15
Hedvig Schjetne +29
Maria Helland +39

Kanskje du vil like disse også