-Unøyaktighet fra tee ødela

av Trøndergolf

Brødrene Ingul gir oss litt inside fra NM på Holtsmark, men stemningen hos tvillingene var ikke spesielt god etter torsdagens åpningsdag i Norgesmesterskapet. Christian spilte en 84 runde og var nok mest skuffet etter åpningsrundens, mens Fredrik spilte en 77 runde.

-Det ble en tøff dag for oss og unøyaktigheten fra tee ødela mye for oss begge på en bane som var klar for lave scorer, forteller brødrene etter torsdagens runde.

-Stemningen var god og det var virkelig mulig å score lavt der ute i dag, men når vi misset fra tee så mye så ble det vanskelig å henge med i et tøft startfelt, forteller de.

Etter fredagens runde går cuten og slik som scorene i dag ser den ut til å gå rundt + 5 og det betyr at spesielt Christian må levere en lav runde fredag. Fredrik ligger i grenselandet allerede nå og må også spille bedre skal man ha håp om å spille sluttrundene på lørdag og søndag.

-Målet er likevel å klare cuten for oss begge to, men det er ingen tvil om at vi da må levere bedre scorer enn det vi gjorde i dag forteller de.

Se Leaderboarden for NM her

Kanskje du vil like disse også