Narvesen Tour endelig i gang

av Trøndergolf

Første runde i Narvesen Tour ble arrangert på Stiklestad søndag, og endelig er også de yngste golferne godt i gang med sesongen. Lewis Douglas fra Byneset imponerte med en sterk bruttoscore på 77 etter impnerende 5 birdier, og netto endte han da opp med 73 i netto. Han ble da premiert som den med best bruttoscore under runden på Stiklestad, dette gjøres fordi det er bruttoscoren som danner grunnlaget for OOM som igjen er kvalifiseringsprinsippet til Srixon Tour.

Narvesen Tour spilles netto slag med maximumscore (hullets par + 5), og vant gjorde Johannes Troset Engan med en nettoscore på 64, etter en bruttoscore på 107, men med mange slag tildelt ble han vinneren av runden.

Bjarki Mørch Tommassen ble nummer 2 med en bruttoscore på 91, og nettoen ble da 72 som ga andreplass.

 

Se resultatlisten fra søndagens runde her

Kanskje du vil like disse også