Golfperler i Østerdalen

av Trøndergolf

En spesiell vår og sommer har gjort at sydenturer og andre solferier i år blir byttet ut med reiser i eget land, og hvorfor ikke ta med golfsettet?

I Østerdalen er det mulig med flere stopp der man kan få testet seg skikkelig på golfbanen. Ved Rena ligger Sorknes, videre nedover er det en flott bane på Elverum, og mot Hamar er det flere baner – og det er kanskje den største perlen Atlungstad der norgeseliten denne helgen spiller NM i match.

Vi har besøkt Sorknes, mens golfgruppa The Mulligans sm var på besøk på flere baner har gitt oss rapporter fra Elverum og Atlungstad.

Sorknes er en utfordrende bane der det er mye skog, det er smalt og mann må være presis både på utslag og innspill. Første 9 er inne i skogen, mens på siste 9 er elven ved banen i spill og dette gjør siste 9 mer spektakulær, men absolutt ikke enklere. Se vårt golfreisebrev fra Sorknes:

Atlungstad er en av de flotteste banene i Norge, og beliggenheten ved Mjøsa gjør det veldig spesielt å spille banen. Utslag der Mjøsa må beseires gjør det også både utfordrende og spennende, og er en opplevelse for alle som spiller golf.

Elverum er den tredje banen vi har tatt med i denne omgang og her er det også utfordrende med en ganske smal bane der det er særdeles viktig med nøyaktighet fra tee. Greenene på Elverum er i fantastisk stand, mens fairwayene kanskje trenger litt mer tid for å være helt optimale.

Kanskje du vil like disse også