Elias Bertheussen vant NM i matchplay

av Trøndergolf

Elias klinket til lørdag og ble likegodt Norgesmester i Matchplay på Atlungstad! Trønderen avgjorde finalen mot unggutten Michael Mjaaseth før siste hull, og tok dermed også første stikk i Garmin mintour.

– Det har vært en spesiell tid, sier Bertheussen til Norsk Golf etter runden. Etter at han fikk et epilepsi-anfall i fjor vinter, ble tilværelsen snudd på hodet. Han har ikke kunnet kjøre bil selv, og er avhengig av andre for å komme seg til og fra trening. 

– Egentlig tror jeg det kan ha gjort meg bedre. For nå er jeg nødt til å få inn kvalitet på den tiden jeg trener. Jeg må innrette meg etter andre og sørge for å få utnyttet tiden best mulig, sier Elias som representerer Byneset Golfklubb.

I semifinalen slo Elias en av de andre favorittene Kristian Krogh Johannesen etter å ha beseiret Mats Ege fra Stavanger i kvartfinalen.

Trøndergolf gratulerer!!!

Kanskje du vil like disse også