Peak Trøndergolf Open – En fantastisk golflørdag

av Trøndergolf

I samarbeid med Peak og Trondheim Golfklubb gikk tidenes første Peak Trøndergolf Open av stabelen under fantastiske forhold på Sommersetra på lørdag. Gradestokken krøp over 30 grader, det var varmt uten tvil, men på en strålende bane ble 18 hull med 2 manns Texas Scramble gjennomført med påfølgende Chilli Con Carne signert Setrakokk Marius Lidahl, kald drikke og til alt overmål – Elias Bertheussen på storskjerm der han sikret seg NM tittelen i matchplay.

Selve turneringen hadde imponerende scorer, og spesielt den yngre garde ved Trondheim Golfklubb dominerte resultatlisten og bekledde vel alle plassene på pallen til slutt. Førstepremien var gavekort på 1000,- hver til de på vinnerlaget, 750,- for andreplass og 500,- for 3.plass. Gavekort på 300,- for closest to pin, og for longest drive.

I tillegg ble de trukket ut 3 stykker som vant Peak golfhåndduker fra Trøndergolf.

Erik Stokke og Kent Walseth fikk oppdraget med å representere Trøndergolf denne lørdagen og her er en liten videorapport fra deres lørdag:

Kanskje du vil like disse også