Sikret Sombrero med seier på Stiklestad

av Trøndergolf

Trøndergolf var med Three Lions Golfsociety på de første ni av lørdagens runde i deres interne turnering på Stiklestad i Pinsen, som ble avsluttet med finalerunde søndag.

Henger må man ha når man skal ha med 20 golfsett

Hver gang denne gjengen drar på tur skal det spilles turnering og ingenting var annerledes denne gang. Rune Johansen (18.2 i HC) ledet etter lørdag med råsterke 38 poeng, og han behold roen gjennom søndagen i lederball og vant med 68 poeng totalt.

Vinneren, Rune Johansen til venstre

Lewis Douglas ga det et skikkelig forsøk, men endte opp 2 slag bak og Erik Stokke og Daniel Forfang ble henholdsvis nummer 3 og 4.

Johansen fikk dermed pokal og et pent lite gavekort fra proshopen på Stiklestad,og må dermed belage seg på å bære sombreroen neste gang gjengen møtes for neste turnering, de fleste her er nok med i trekningen av Three Lions Matchplay som gjøres på lørdag.

Selv om det utover søndagen betyr litt å ta hjem pokalen tror jeg nok hele gjengen fra Three Lions Golfsociety er mest opptatt av det sosiale rundt en slik helg på Stiklestad. 2 runder golf på en flott bane, en forfriskning i klubbhuset etter runde og en liten fellesmiddag med det sosiale i høysetet før turen avsluttes med finalerunde og en liten premieutdeling.

Her er noen av de flotte bildene fra helgen og det er ikke vanskelig å se at det har vært høy trivselsfaktor gjennom helgen.

PS! Visepresident Adrian “Dougie” Douglas endte sist i turneringen og fikk den såkalte wooden spoon. Denne opplevelsen har fått Dougie til å ta affære, og dette skal vi komme tilbake til på Trøndergolf 🙂

Kanskje du vil like disse også