Kurt Johansen vant The Open

av Trøndergolf

Kurt Johansen tok storeslem under finalen i Trøndergolf Open der han ikke bare vant helgens turnering, men han vant også sammenlagt og dermed The claret jug og Callawaybagen. Johansen gikk ut på -1 i sammendraget, og var hele 8 slag bak lederduoen men med en runde på -1 endte han på -2 totalt og vant sammenlagt også.

Mikael Saasen og Sølve Fottland var på samme score i lørdagens turnering og havnet på 2.plass og 3.plass.

Dameklassen ble vunnet av Tone Tangstad som hadde den beste scoren av alle med -2. Hun vant foran Gry Bendisken og Ann Kristian Leinum.

Sammenlagt ble det altså også Kurt Johansen som vant, her foran Alexander Lunde og Espen Amundsen som ble de andre på pallen.

Det ble også kåret Longest Drive – Her ble det delt mellom Erik Stokke og Kristin Sjøli. Closest to pin ble vunnet av Torbjørn Østerlie.

Video kommer fra en fantastisk dag på Stjørdal Golfklubb og vi vil takke både klubben, og våre samarbeidspartnere til Turneringen – NARDO BIL.