Åsmund Sandnesmo Norum tok NM sølv

av Trøndergolf

Trønderen Åsmund Sandnesmo Norum som representerer Stiklestad GK tok denne helgen sølv i Junior NM på Salten GK. Kun 3 slag skilte unggutten fra gullet, men sølv er en strålende prestasjon i kamp med de beste juniorene i norsk golf.

-Jeg er veldig fornøyd med sølv, og det at jeg har vært med i toppen hele veien i år etter det jeg presterte i fjor er utrolig gøy. Jeg har tatt veldige steg siden fjoråret og dette var en perfekt avslutning før jeg reiser til USA, sier en glad sølvvinner til Trøndergolf fra flyplassen på vei til studier og golf i USA.

-Dette sølvet er gull verdt, og en stor inspirasjon til det jeg skal begi meg ut på nå, forteller trønderen som starter King University i Tennessee der de neste 4 årene skal brukes på studier og golf.

-Målet er å bli så god som mulig, men uansett vil dette bli en stor opplevelse, sier han om college årene som venter.

klar for avreise til USA

Trøndergolf gratulerer med sølvet og ønsker lykke til i USA.

Cedrik Gresseth Kvarme og Kristian Jonassen fra Trondheim GK deltok også i Junior NM og ble henholdsvis på 20. og 61.plass

Kanskje du vil like disse også