Røros Invitational – Magisk helg på Røros

av Trøndergolf

Tidenes første Røros Invitational i Trøndergolf regi ble arrangert denne helgen, og med værgudene på lag ble det en fantastisk golfhelg.

Fredag ettermiddag startet med Texas Scramble turnering der et av hjemmelagene selvfølgelig vant på en utfordrende og krevende bane. Etter litt aftergolf på klubbhuset fredag kveld, var alt klar for lørdagens hovedturnering – en individuell stableford turnering.

Her var spillerne inndelt i en A-klasse og en B-klasse, i tillegg til at vi hadde en egen dameklasse med tre deltagere (Denne skal økes i 2021). Med et flott vertsskap i Røros Golfklubb og et fantastisk høstvær ble lørdagens 18 hulls runde helt fantastisk. Gry Bendiksen tok hjem seieren i dameklassen, Jo Inge Indset vant A-klassen og Per Martin Haugen vant sammenlagt med 38 poeng, med Rolf Magnus Engzelius på andreplass Jo Inge Indset på 3.plass.

Dette ble feiret på bankett på Bergstaden hotell med middag, premieutdeling og US Open på 2 storskjermer i bankettsalen.

En flott helg med flotte mennesker, og Trøndergolf takker Røros Golfklubb for et strålende vertsskap. Vi takker også Bergstaden Hotell, Røros Bryggerier, Frost Røros, Berendsen og Vita Trondheim Torg for godt samarbeide og ikke minst flotte premier.

PS! Som takk for godt vertsskap fikk Røros Golfklubb i samarbeide med Bedriftsservice.no 3 utslagsmatter og 500 rangeballer i gave fra Trøndergolf. I tillegg stiller Berendsen med matter klubben kan ha i klubbhuset sitt, og det er heller ikke usannsynlig at det dukker opp en logo matte etterhvert.

Kanskje du vil like disse også