Bertheussen i delt ledelse før avslutning av Garmin Tour

av Trøndergolf

Elias Bertheussen vant åpningen i Garmin Tour med seieren i NM Matchplay på Atlungstad, men under denne ukes runde på Kongsvinger GK gikk det tyngre for trønderen. Torsdag ble turneringen avsluttet og med en sisterunde på 76 ramlet han ned til 31.plass, men heldigvis er han på skuddhold der han er i delt ledelse med Aksel Olsen som imponerte stort på Kongsvinger og vant turneringen suverent på – 10.

Martin Ulseth hadde en annen utvikling i turneringen med 74 tirsdag, 73 onsdag og en sterk 71 runde torsdag endte han på + 2 for turneringen og klatret til 22.plass.

Neste turnering på Norgescup-programmet er norgesmesterskapet på Holtsmark GK fra 30. juli til 2. august. Det er også den tredje og siste turneringen i nyoppstartede Garmin Minitour, der de profesjonelle spillerne i feltet konkurrerer om en bonuspott på 200 000 kroner. Der leder altså Elias Bertheussen sammen med Aksel Olsen før siste turnering, som til alt overmål er NM.

Kanskje du vil like disse også