Trøndergolf i 500 – Ole Morten Nordahl Løding vinner av Golfbag

av Trøndergolf

Ole Morten Nordahl Løding har blitt trukket ut som vinner av en Callaway golfbag, vi gratulerer masse!

500 har nå meldt seg inn for å teste ut vårt medlemsskap på Trøndergolf, og vi feirer den fantastiske responsen med å trekke ut en Mavrik Callaway Golfbag som vinnes av en av våre 500 medlemmer. Trekningen gjør vi søndag kveld, og vinneren vil bli offentliggjort rett etter trekningen.

Prøvemedlemsskapet ut golfsesongen 2020 er helt gratis og det er bare å søke opp gruppen Trøndergolf medlem på Facebook og be om å bli medlem, eller sende en innmelding til post@trondergolf.com.

Det jobbes det med en egen medlemsside inne på Trøndergolf der kun medlemmer kan logge inn der man finner fordeler og rabatter fra våre samarbeidspartnere, egne aktiviteter og etterhvert turneringer for medlemmer av Trøndergolf. Der inne vil det også ligge et medlemskort som man fremviser for å benytte de fordelene som ligger i medlemsskapet.

Vi er takknemlige for en strålende respons så langt og skal jobbe hardt for å utvikle medlemsskapet og forhåpentligvis gjøre det så bra at alle de 500 også vil bli med som medlem utover golfsesongen 2020.

Trekningen gjøres søndag kveld, følg med her på Trøndergolf og vår Facebookgruppe.

Kanskje du vil like disse også