Reisebrev fra Lofoten Links

av Trøndergolf

Reidar Stølan og gjengen fra BirdieEyes har besøkt den spektakulære banen Lofoten links som er regnet som en av de aller flotteste banene i Norge. Vi har vært så heldige å få en herlig stemningsrapport fra opplevelsen:

Stemningsrapport fra Lofoten Links: BirdieEyes med hovedkontor i Trondheim, med blant annet trønderne Reidar Stølan og Rolf Ener Karlsen dro torsdag til Lofoten Links for å teste appen BirdieEyes der vi er en av hovedsponsorene. Vi er sponsor der fordi vi har et stort hjerte for golf, og Lofoten Links er den mest spektakulære banen i Norge. Vår største investor Arild Karlsen var også med på turen sammen med 13 andre Miklagard-medlemmer. Miklagard er også en bane vi støtter gjennom vårt sponsorat da de også har stor passion for golf.

Vi var fantastisk heldig med været denne gangen, og sammen med god drikke blir golfen alltid litt variabel. Men, vi fikk teste hele skalaen med scores i appen…. alt fra eagler til birdier… og selvfølgelig mye verre.

Lofoten Links er kanskje en av de vanskeligste banene i verden hvis du ikke er «på» fra tee, men også den vakreste banen i verden. Du glemmer fort at du ikke har ball i spill når du kan vandre rundt i disse fantastiske omgivelsene. Totalpakken er helt magisk: en fantastisk bane, fantastiske boforhold, en fantastisk restaurant og fantastisk natur. Kan det bli bedre? Ja. Det kan det. Med litt bedre golfspill…. men det kan det på alle baner 😀

Som tidligere nevnt, så har vi som jobber med dette et stort hjerte for golf. Derfor er vi også hovedsponsor for Team Norway. Å jobbe med dette er helt magisk, men å spille Lofoten Links er muligens enda mer magisk. Vi anbefaler alle en tur hit. Ta en titt på bildene. Da skjønner du hva vi snakker om 🙂

Kanskje du vil like disse også