Stjørdal

av admin

Stjørdal Golfklubb har i dag 2 baner på henholdsvis 18- og 6 hull. 18 hullsbanen ble ferdigstilt og offisielt åpnet 17.juni 2000 av daværende styreformann Thor Glad Jackobsen og golfpro Per Haugsrud. Banen ligger idyllisk til sørvendt med utsikt over Stjørdal sentrum og Trondheimsfjorden.Kun 5 minutters kjøring fra Værnes lufthavn og bare 25 minutters kjøring på motorvei fra Trondheim. Banen har 18 hull og har både dame og herre tee. Banen er 5.790 meter fra herretee og 4.850 fra dametee. Det er også provisoriske klubbhcp tee på hvert hull og da er banen ca. 3.100 meter. Golfbanen er definert som en parkbane. På grunn av den gunstige beliggenheten er alltid Stjørdal Golfklubb en av de første i Midt-Norge som åpner for sesongen, normalt medio April og sesongen varer som regel til slutten av Oktober. Teknisk er banen bra med førsteklasses teesteder og fairways og greener. Banen er åpnent døgnet rundt for medlemmer og samarbeidspartnere så lenge dagslyset tillater det. For greenfee spillere er banen åpnen for spill mellom 08:00 og 20:00 hver dag.

Værmelding

Stjørdal
clear sky
85%
2.6km/h
5%
-13°C
-9°
-13°
-12°
Fri
-8°
Sat
-6°
Sun
-9°
Mon
-9°
Tue

Kanskje du vil like disse også