Blogger

av Trøndergolf

Adrian Douglas (51) er for alle i Trondheim “Dougie” og sportspuben Three Lions er hvor du finner den fotballgale, hesteveddeløpshektede og Golfspillende engelskmannen. Han kom til Trondheim i 1999 og heldigvis ble han værende, for hva hadde bylivet i Trondheim vært uten den energiske engelskmannen og hans sportspub som alle i Trondheim har et forhold til.

I Dougies blogg her på Trøndergolf skal vi bli kjent med den golfgale delen av denne engelskmannen, og her kommer det jevnlige innlegg, men kan også dukke opp videoer som omhandler hans lidenskap til golf.

Dette blir interessant, det blir morsomt og målet er å få hans fantastiske energi og engasjement over i det vi vet kommer til å bli en spennende og morsom golfblogg.

Trøndergolfs banebarometer

Trøndergolfs ambassadører skal vurdere banene ikke bare i Trøndelag, men alle baner som kan være interessante for den trønderske golferen. Alle rapportene kommer i vårt banebarometer.

Har du tips til blogger som kan være interessante for Trøndergolf, eller han er morsom golfblogg i bagen så ta gjerne kontakt med oss. Vi håper å ha en fin bukett av bloggere på Trøndergolf, og det kan være fra alle aldre og alle nivå, som golfen som sport er også Trøndegolf veldig bred i sin inngang til dette. Er det interessant for golfere i Trøndelag å lese om, så er interessant for oss.

Trøndergolf TV

Trøndergolf kommer med sin egen  videoblogg som kan være alt fra en golfrunde, til en duell, til utstyrtesting eller egentlig alt golfrelatert som er av interesse for golfere i Trøndelag. Her skal også banene presenteres med sitt eget program på Trøndergolf TV.