Røros Invitational 2021

av Trøndergolf

Vi har gjennomført årets utgave av Røros Invitational og igjen har både værgudene og baneforholdene på Røros vært med oss. En fantastisk helg i høstsolen på en flott bane med strålende selskap gjør at vi drister oss til å kalle også årets utgave en suksess.

11 lag i en lagkonkurranse med 9 hull på fredag i såkalt Texas Scramble med en sosial samling på Nilsenhjørnet på kvelden og en lørdag med 18 Hull best ball. Etter runden på lørdag ble det grilling på klubbhuset før storslått bankett på kvelden på Bergstaden hotell.

Vinnere av turneringen ble Røros Gunners med Frank Norvik i spissen, og i tillegg til heder og ære er de da gså kvalifisert til nese års Presidents Cup der de skal representere Trøndergolf! Cognacklubben fulgte på 2.plass og det var i realiteten mellom disse to lagene seieren stp hele helgen, og vi kan nevne at det var 3 poeng som skilte til slutt etter at Cognacklubben ledet med 1 etter fredagens runde.

Vi ønsker å takk Røros Golfklubb for en strålende helg og et fantastisk vertskap. Banen var i meget god stand og som vanlig hadde de sikret godvær under vårt besøk.

Vi takker våre samarbeidspartnere for turneringen: TrøndelagKraft, Elis Norge, Bergstaden Hotell, Røros Bryggeri, Vita Trondheim Torg, Frost Røros, Rema 1000 Saupstad, Coop Mega Nardo og Lyle&Scott.

Kanskje du vil like disse også