Trysil Masters 2021

av Trøndergolf

Siste helgen i juli besøkte vi for første gang Trysil og arrangerte Trysil Masters i samarbeide med Radisson Blu Trysil og Trysil golf. Fredag ble en magisk åpningsdag med strålende vær og god golf, mens lørdag ble preget av regnvær der andre aktiviteter sto på programmet.

Søndag ble det avsluttet med 9 hulls finale og vi kunne etter det gratulerer Frode Vikhals og Kjersti Fremstad med seieren. Det betyr også at de er kvalifisert til Presidents Cup i 2022.

Vi vil benytte muligheten til å takke Radisson og Trysil golf for en fantastisk helg der banen var i fantastisk stand og fasilitetene ellers glimrende. Når lørdag regnet bort var det ikke noen problem å aktivisere deltagerne med quiz, bowling, shuffleboard og andre aktiviteter på huset.

Fin bankett på lørdag kveld og vi håper dette skal bli et arrangement vi gjentar igjen i 2022.

Vi takker Rema 1000 Saupstad, Radisson og Trysil golfklubb for samarbeidet med årets turnering!

Kanskje du vil like disse også