Trondheim GK sikret opprykk i Lag NM

av Trøndergolf

Oppdatering: Trondheim GK holdte ledelsen i Lag NM 1.divisjon gjennom søndagens singekamper og sikret seg dermed opprykk til Lag NM og skal der møte Byneset i 2022. Dobbelt gledelig ble det da Stiklestad vant 2.divisjon og tar dermed TGK sin plass i 1.divisjon i neste års Lag NM.

TGK endte på -6 og var 5 slag foran Losby.

Byneset endte på 11.plass i Lag NM der Oslo GK med Espen Kofstad på laget vant.

I 2.divisjon damer ble Trondheim GK nummer 2 og Stjørdal nummer 3.

Stiklestad vant 2.divisjon på herresiden og sikrer seg opprykk. Her ble IL Tempo nummer 7, og Stjørdal nummer 15 og Klæbu på 16.plass.

——-

Trondheim GK leder Lag NM i 1.divisjon foran søndagens singelkamper og jakter et opprykk i mhåp om å møte Byneset i neste års Lag NM. Trondheim leder med 3 slag foran Losby før det hele avgjøres på Haga GK på søndag. Sigurd Aune, Paul Blaikie, Cedrik Gresseth-Kvarme, Oliver Guldberg Hansen og Isak Isaksen Holter utgjør laget for TGK på herresiden denne helgen.

Byneset GK spiller i toppdivisjonen og de spiller denne helgen på Vestfold GK med Elias Bertheussen, Lars Martin Merg, Martin Ulseth og Alexander Søbstad på laget. De er på 10.plass før søndagens singelkamper , men er bare 6 slag bak en 5.plass, men opp til ledende Oslo er det langt opp.

På Elverum spiller både Trondheim GK og Stjørdal 2.divisjon, og her leder Trondheim foran søndagen på + 6 med Stjørdal på 3.plass bare 6 poeng bak. På Trondheims lag spiller Hedvig Schjetne, Silje Vollan og Maria Helland, mens på Stjørdal er det Andrea Hjellegjerde, Kristina Standal Hagen og Vibeke Gjønnes som representerer.

På herresiden er 2.divisjon også på Elverum, og her er det mange trønderske klubber. Best så langt er Stiklestad på 5.plass, de har bare 4 slag opp til lederlaget. IL Tempo er plasser nummer 10. Stjørdal er på 14.plass, mens Klæbu er på 16.plass.

Kanskje du vil like disse også