Radisson TG Masters i Trysil nærmer seg

av Trøndergolf

Trøndergolf inviterer sine medlemmer til en flott golfopplevelse denne sommeren med en tomanns/parturnering i Trysil. I samarbeid med Radisson Blu i Trysil og med Trysilfjellet golfbane tilbyr vi et alternativ til golfturen som ikke ble noe av i 2021 med en flott helg i Trysil med golf i fokus i slutten av juli.

Radisson Blu er et fantastisk Spahotell med alle fasiliteter og Trysilfjellet er en utfordrende og spennende fjellbane som kombinert skal gi våre medlemmer en flott golfopplevelse.

Turneringen blir en tomanns/parturnering der vi spiller Texas Scramble på fredag og vanlig runde på lørdag der begge lagets spilleres poengscore legges sammen med fredagens scramble for en totalscore. Utslag er ca 1500 på fredag, så man må starte i rett tid skal man reise ned fredag fra Trondheim. Ønsker man overnatting fra torsdag til fredag i tillegg kan det bestilles med et tillegg på 690,- per person.

Lørdag kveld blir det bankett med premieutdeling og 3 retters middag på hotellet, og vi kan garantere flotte premier. Målet er at dette skal bli en årlig tradisjon i likhet med turneringen vi har på Røros så her er det deriblant en flott vandrepokal man kan kjempe om.

I samarbeid med hotellet og golfklubben i Trysil har vi fått til en pakkepris på 2950,- per person i dobbeltrom og dette inkluderer turneringen, greenfee på banen og 3 retters bankettmiddag!

Husk også første helgen i september da vår lagsturnering Røros Invitational går av stabelen.

Påmelding på post@trondergolf.no

Kanskje du vil like disse også