Albatross på Byneset

av Trøndergolf

Kent Walseth klinket til med noe som ikke er spesielt vanlig på noen golfbane og det er Albatross. På hull 1 på Byneset satt ballen i koppen på 2 slag og det var i tillegg fra utslagssted hvit!

-En litt absurd men veldig kul opplevelse, sier hovedpersonen Kent Walseth om sin albatross. – Jeg slo en bra drive og hadde 215 meter igjen til pinnen og tenkte etter 2 gode slag på rangen med wooden at jeg skulle prøve den. Traff som en klokke og så retningen, men trodde aldri den skulle gå i, sier Walseth.

-Vi kom frem til greenen og fant ikke ballen hverken i forkant eller bak og da sa jeg til medspiller Erik Stokken at han måtte sjekke i hullet litt på kødd. Det gjorde han, men sa det ikke var noe der så etter tre minutter leting sa han at jeg kanskje burde sjekke koppen likevel, sier en smilende Albatross.

Det ble til slutt en runde på 77 slag, men fra denne runden er det nok det første hullet som vil huskes etter fantastiske 2 slag på par 5 hullet på Byneset.

PS! Det at Walseth spilte i trøye fra Trøndergolf var helt sikkert medvirkende til suksessen 🙂

Kanskje du vil like disse også