Trøndergolf Open 2021

av Trøndergolf

Endelig er golfsesongen i gang og da passer det godt å lansere vår serie som skal gå gjennom hele sesongen som vi har kalt Trøndergolf Open. Vi håper dette skal gjøre det litt mer spennende å spille selskapsrunder gjennom sesongen, og skal gi oss noe å følge med på.

Trøndergolf Open er en turnering for medlemmene i Trøndergolf som går gjennom golfsesongen 2021. Alle som er medlem i Trøndergolf kan delta, og man spiller rundene på den banen man er medlem og det må være 18 hull.

Hver deltager må minimum spille 7 registrerte runder gjennom sesongen, og hver runde MÅ spilles sammen med en annen deltager i turneringen. Skal man spille tellende runde må dette meldes inn før man starter runden, og scoren fra runden meldes inn bekreftet av medspiller. Rundene må også legges inn i golfbox – slik at HCP justeres. Man spiller med 100% HCP.

Det kan spilles så mange registrerte runder man ønsker, men minimum 7 og da er det stableford slik at det er poengene som meldes inn. Totalscoren til hver enkelt spiller blir da totalscoren fordelt på antall runder.

Alle som er medlem i Trøndergolf og er tilknyttet en av banene i Trøndelag kan delta og da spiller det ingen rolle om man er medlem på Stiklestad, Røros, Oppdal eller en annen bane i Trøndelag. De beste fra hver bane går videre til finale i høst og kjemper om å vinne tidenes først Trøndergolf Open og selvfølgelig the claret jug + mange andre flotte premier.

Finalen spilles på Stjørdal i høst.

Det blir opprettet en egen facebookgruppe for denne turneringen der man melder inn runder og score, og turneringen følges selvfølgelig på Trøndergolf.

Påmeldingsavgift er 250,- og betales på vipps til 607693 og merkes med Open

Kanskje du vil like disse også