Trøndergolf i Coca Cola Porsche Cup

av Trøndergolf

Trondheim Golfsenter kjører en lagsturnering gjennom innesesongen og Trøndergolf deltar selvfølgelig. Hver uke siden starten 1.november skal det spilles en ny bane, så dette er turneringen for de som har muligheten til vintergolf ganske ofte.

Trøndergolf har klart å gjennomføre 2 av 5 baner så langt, og målet er å gjennomføre minimum 8 som også er det minimumstallet man må ha for å gjennomføre. De som da har spilt alle kan plukke ut sine beste runder, og det er nok ingen overraskelse hvis vinneren her blir å finne blant de som spiller alle rundene.

Her er en liten statusrapport på turneringen, og selv om Trøndergolf kun har gjennomført 2 av turneringene er scorene ok, og det fine er at det er nye muligheter hver eneste uke 🙂

Kanskje du vil like disse også