Fantasy Golf til Masters

av Trøndergolf

Trøndergolf kommer til å kjøre Fantasygolf gjennom vinteren, men kun til utvalgte turneringer og den første er Masters i november. Fantasy Golf har veldig økende interesse, men som en prøve velger vi å kjøre dette kun i utvalgte turneringer der man må melde seg på til hver gang.

Det er turneringer hver eneste helg og dette blir i starten til omfattende og krevende for de som skal delta og da mener vi dette er en fin mellomting.

Vi kommer ut med info i god tid før hver turnering, og kommer til å kjøre premiering til hver turnering, men også til den som gjør det best sammenlagt og da lønner det seg å være med på alle rundene vi kjører.

Trøndergolf Fantasy vil bli kjørt til følgende turneringer: Masters, Sentry Tournament of champions, Pebble Beach, Players Championship, PGA Championship, US Open, The Open, Tour Championship

Kanskje du vil like disse også