Sesongen ute nærmer seg slutten

av Trøndergolf

Noen fantastiske dager i Oktober har gitt den perfekte avslutningen på en spesiell, men veldig oppløftende sesong for trøndersk, og norsk golf. Medlemstallene har skutt i været og trykket på banene har vel aldri vært større, men golfsesongen 2020 utendørs synger på siste verset.

Onsdag er siste spilledag på Byneset Nord, mens Syd banen blir åpen videre så lange værgudene tillater spill på banen, melder klubben på sine hjemmesider.

På Stjørdal, Stiklestad og Sommersetra er det aktivitet inntil videre, og til alt overmål er det nesten 200 som deltar i turnering på Stiklestad på lørdag. Vi oppfordrer alle til å følge med på klubbenes hjemmesider for oppdateringer på tidspunkt for når hver enkelt bane avslutter sesongen.

Trondheim Golfsenter står uansett klar til å ta i mot ivrige golfere allerede fra mandag 12.oktober, så det er ingen grunn til å fortvile!

Kanskje du vil like disse også