35.plass for Elias i Italia

av Trøndergolf

Elias Bertheussen deltar denne uken i Italian Challenge Open utenfor Milano og første dag ble en varierende dag for trønderen.

Etter par på de 2 første hullene ble det en dobbelbogey på hull 3 og bare par frem til en bogey på hull 7. Heldigvis slo han tilbake med en birdie på hull 8, og rundet etter halvspilt på + 2. Elias startet backnine med en eagle på par 5 hullet det tiende slik at han var tilbake på par, men dessverre kom en ny bogey på hullet etter.

På hull 14 kom det en birdie som førte ham tilbake på par, men en ny bogey på hull 17 gjordet at førsterunden endte på + 1 og en delt 85.plass.

Todd Clements leder på -8, mens Kristian Krogh Johannesen er beste nordmann på delt 18.plass med -4 på sin første runde, mens Espen Kofstad ligger på par.

Pga av dårlig vær ble det spilt bare 3 runder, og Elias spilte en god 2.runde slik at han klarte cuten og spilte søndag også en bra sisterunde. Han endte på – 6 totalt, noe som var 7 slag bak trioen som måtte ut i omspill for seieren der tyskeren Hurly Long vant.

Kristian Krogh Johannesen var bare slaget bak ledertrioen og endte på 4.plass i turneringen.

Hele resultatlisten sees her.

Kanskje du vil like disse også