Finale i CTV Juniortour

av Trøndergolf

Dette er en turnering for juniorene i Trondheim GK som har gått gjennom hele sesongen, 9 hull hver fredag. Det har vært stor deltagelse gjennom hele sesongen (jevnt 15-18 juniorer hver runde). Og basert på en Order of Merit har nå de 4 beste kvalifisert seg til matchplay-sluttspill.

Semifinale og finale spilles som 9 hull Matchplay med handicap på søndag, og etter det vil vi ha en stor premiering og avslutning av årets sesong. (Juniorene som ikke kom til finalen stiller som publikum og caddies, i fjor var det en stor gruppe som fulgte finale flighten).

Et strålende initiativ som gir juniorene et godt tilbud i en sesong som har vært svært spesiell på alle måter.

I søndagens semifinale er det Mia Kjølsø, Bjarki Mørch, Imre Spjelkevik og Aksel Bonsaksen Sjøhagen som deltar og finalespillet kan følges her.

Her er et lite utvalg bilder fra årets CTV Tour

Kanskje du vil like disse også