Trøndergolf passerer 600 medlemmer på Facebook

av Trøndergolf

Vi er utrolig takknemlige for at så mange har valgt å bli medlem hos Trøndergolf i vår medlemsgruppe på Facebook, dette antallet har nå passert 600!

Utrolig morsomt og vi håper antallet bare fortsetter å stige. Er man medlem via vår Facebookgruppe vil man få nyheter og informasjon til medlemmene, men skal man kunne benytte seg av medlemsfordelene i medlemskapet må man registrere seg som medlem.

100,- i rabatt på hver eneste bilvask på Circle K Tunga, 20% hos Peak Store Trondheim, 15% på mat hos TAG og 15% på hårklipp hos Haircut i Ilsvika og alt man trenger å gjøre for å benytte seg av disse fordelene er å registrere seg og motta medlemsbeviset. Dette beviset trenger man når man besøker våre samarbeidspartnere.

Enkel og gratis innmelding gjøres her: https://zubarus.com/znewmember.php?publisherId=708&fbclid=IwAR2Q0ZXgdZhw-KnLRvZ3YK3m–K9bR7FAvP9cxu1qZZdysP3ImATF9hG8Dc

Kanskje du vil like disse også