KM: Holter og Aune dominerer på Setra

av Trøndergolf

Klubbmesterskapet på Sommersetra står etter lørdagens 2 runder mellom forhåndsfavoritten Sigurd Aune og unggutten Isak Holter som begge ligger på -7. Begge hadde litt problemer på den første runden men klinket skikkelig til på runde 2 der Aune gikk en 65 runde og Holter en fantastisk runde på 64.

Jens Petter Gresseth følger på 3.plass, men med + 5 før søndagens avgjørende runde er det ingen tvil om at dette står mellom Aune og Holter.

Se hele leaderboarden her

På Byneset er det en runde som er ferdigspilt og her er det Pål Sommerseth som er i tet etter en runde på 66 slag, mens Thomas Fostervold følger slaget bak. Oddvar Opland er også -5 etter første dag og på Byneset er det langt jevnere enn på Setra, med 6 slag som skiller de 16 første. Dette er i nettoklassen, Lars Martin Berg går mot seier i bruttoklassen og tittelen klubbmester.

Åsmund Norum og Tobias Johansson er i tet på Stiklestad, der begge gikk på 80 slag med et helt kobbel like bak så det blir spennende søndag. Se leaderboard her

På Stjørdal er det Bård Haukland og Ola Raaum som leder etter 2 runder lørdag, begge står med +11, og har 6 slag ned til et jaktende felt.

Se listen her.

På damesiden var det ingen deltagere på Byneset, på Setra vant Hedvig Schjetne foran Maria Helland som de eneste i dameklassen der. På Stiklestad var det noen flere med Lisa Fanakrå som klubbmester og på Stjørdal vant Andrea Hjellegjerdet dammeklassen som der hadde 4 deltagere.

Kanskje du vil like disse også