Vi har besøkt Klæbu Golfklubb

av Trøndergolf

Det er ikke lange biten fra Trondheim opp til Klæbu Golfbane og denne uka tok Trøndergolf turen for å teste ut banen for første gang denne sesongen. I likhet med de andre klubbene har Klæbu opplevd stor vekst denne sesongen, og når Trøndergolf var der sto nye golfere midt i trening med pro Lars Martin Berg.

Jon Martin Ingebrigtsen fra Klæbu Golfklubb ble vår guide rundt på den flotte 9 hullsbanen og våre inntrykk fra runden kan man se i denne videoen:

Det store samtaleemnet rundt Klæbu er jo kunstgressgreenene og for golfere som er vant til gress er det veldig uvant. Banen må nok spilles noen ganger skal man beherske dette, både ved innspill og ved putting. Selv om det er uvant er Klæbu en veldig fin og variert bane, med utfordringer for alle nivå. Det er en bane i utvikling, og det blir spennende å se når det nye hull 6, et 460 meters par 5 hull, står ferdig til neste sesong.

Klæbu er definitivt verdt et besøk og en veldig fin treningbane hvis man ønsker å gå en treningsrunde og øve fra tee til green. Dette er ikke banen du drar til for å forbedre handicapet ditt, da må du nok spille den en del ganger.

Vi koste oss på vår runde, og selv om puttingen var vanskelig er det nok ikke greenene vi kan skylde på for vårt resultat 🙂

Kanskje du vil like disse også