Nielsen vs Aune i Midt Norsk

av Trøndergolf

Andre dag i Midt Norsk Mesterskap ble avholdt på Byneset fredag og allerede kan man slå fast at det står mellom Mathias Nielsen og Sigurd Aune i kampen om seieren. Nielsen har vært sterkest og leder på – 7 sammenlagt, etter en -2 runde på Byneset. 6 slag bak følger Sigurd Aune på -1, og disse to er de eneste under par etter 2 dager.

Lørdag venter Sommersetra og dette er jo hjemmebanen til både Nielsen og Aune, og under flotte forhold blir det en skikkelig hanekamp mellom disse to.

Christian Floer klatret til 3.plass fredag med en runde på + 5 og er med det på +10 sammenlagt, men også han kjenner Setra godt og kan pynte på scoren lørdag. Der trives også Jens Petter Gresseth som følger bak Floer på +12.

I Klasse B fortsetter Helge Skjervø med god golf og leder denne klassen på -9, og han har hatt den beste runden på begge banene til nå og er favoritt i den klassen.

Se alle resultatene her

Kanskje du vil like disse også