Mathias Nielsen med sterk åpning i Midt Norsk

av Trøndergolf

Regjerende mester i Midt Norsk i golf, Mathias Nielsen, gikk en strålende åpningsrunde da årets utgave av turneringen startet på Stjørdal torsdag og gikk rett til tet med en strålende 66 runde. Ingen klarte å følge Nielsens åpningsrunde, og når turneringen flytter til Byneset fredag leder Nielsen med 5 slag.

Det var en fantastisk første 9 av Stjørdal som skulle legge grunnlaget for runden, en runde der Nielsen hadde 4 birdies på de 4 siste hullene på første 9, og med birdie også på hull 2 lå han på – 5 allerede etter 9 hull. Siste 9 ble med en bogey og en birdie, og da kunne han notere en glimrende start og 66 på scorekortet.

Sigurd Aune var den som var nærmest etter første runde, Sommersetras egen favoritt leverte ok på bortebane med en runde på par og etter der fulgte Gøran Søbye på + 2, Jens Petter Gresseth på + 3, Christian Floer på + 5 og Erik ikebrokk på + 6.

Midt Norsk er inndelt i 3 klasser og i klasse 2 der de over 10 i HC spiller var det Helge Skjervø fra Stiklestad som fikk samme start som Nielsen og noterte en -5 runde.

Midt Norsk går over 4 dager på de fire “hovedbanene” i Trøndelag og resultatlistene kan nok endre seg over 4 tøffe dager på flotte baner i et herlig trøndersk sommervær.

Se hele resultatlisten fra første dag på Stjørdal her.

Kanskje du vil like disse også