-Banen er utrolig fin

av Trøndergolf

Brødrene Ingul gir trøndergolf litt innside på hva som skjer i NM uka på Holtsmark GK, og i morgen braker det løs.

Fredrik og Christian Bjørk Ingul er to unge trøndere som skal prøve seg under helgens NM på Holtsmark, og sportye som de er skal de gi oss litt oppdateringer gjennom NM uken. Begge deltok under helgens turnering på Setra og kan hevde seg spiller de opp i mot sitt beste, men må regnes som unge utfordrere i et meget sterkt felt til helgens NM.

De er allerede på plass utenfor Drammen, på Holtsmark GK der NM går av stabelen og etter å ha testet ut NM banen har trøndergutta følgende rapport å komme med:

-Banen er i utrolig fin stand, men preget av regn været de siste dagene, ikke mye rull og få fra tee, og ballen stopper ganske død på green.

Nøkkelen her ute blir og finne fairway fra tee og misse på de riktige plassene på innspill. Greenene er generelt veldig ondulerte med flere platå og man kan få mye lange birdieputter. Speed og konsentrasjon på de lange puttene er viktig for å unngå unødvendige 3-putter.

Man vil få gode birdie sjanser og Eagle sjanser på 3 par 5 hull hvor man står med 4-7 jern inn på andre slaget, som blir viktig å utnytte. Det er også noen strekker med hull som feks 7-9 hvor par er en god score. For og oppsummere er det en bane hvor man kan score godt, men man må være presis fra tee og konsentrert på grenene for å gå lavt!

Teetimene for gutta er henholdsvis 14.50 og 15.00 i morgen og vi krysser fingrene for de og de andre trønderne på NMs første dag i morgen.

Martin Ulseth er førstemann ut med teetime 08.00, Isak Holter 08.40, Paul Blaikie 08.50, Mathias Nielsen 09.10, Live Hope 09.20, Alexander Søbstad 09.20, Maria Helland 09.30, Elias Bertheussen 09.40, Hedvig Schjetne 13.30,

Kanskje du vil like disse også