Kampen om Kongepokalen

av Trøndergolf

Til helgen er det store høydepunktet på golfmenyen gjennom sesongen for golfere i Norge da NM går av stabelen, i år på Holtsmark som ligger en liten halvtime fra Drammen.

Trøndersk golf er representert og størst forventninger er det selvfølgelig til verdens beste trønder Elias Bertheussen, som også er i ledelsen i mini garmin tour som avsluttes med NM. Elias ble norgesmester i matchplay på Atlungstad tidligere i sommer, slet litt mer på runde 2 av garmin tour på Kongsvinger, men viste stabil god form i et sterkt felt i helgens turnering på Sommersetra.

Flere av de som deltok der med Kristoffer Reitan og Kristian Krogh Johannessen i spissen er i et favorittfelt sammen med Elias, men historien viser at alt kan skje under NM helgen så her er det bare å følge med. Medianorge satser hardere enn noen gang og Eurosport sender hver dag fra mesterskapet, og live på søndagen da det hele skal avgjøres.

Paul Blaikie, Isak Holter, Christian Bjørk Ingul, Fredrik Bjørk Ingul, Mathias Nielsen, Vetle Sæther, Alexander Søbstad, Martin Ulseth, er herrespillerne som representerer Trøndelag, mens Maria Helland, Hedvig Schjetne og Live Hope er våre håp på kvinnesiden.

Se Norsk golfs strålende infopakke om NM her, og Trøndergolf skal prøve å følge de trønderske håpene gjennom helgen – NM starter torsdag.

Kanskje du vil like disse også