– 5 kan vinne verdens beste trønder

av Trøndergolf

Elias Bertheussen er en av 3 proffer som må regnes som storfavoritter når verdens beste trønder skal kåres på Sommersetra lørdag. Thomas Wiggens ide har blitt til en turnering som Reidar Herre ved Trondheim Golfsenter står bak sammen med Trondheim Golfklubb, og en av de største favorittene, Elias Bertheussen, innrømmer at han selv nok er blant favorittene, men tror det er en gruppe på 5 der vinneren finnes.

-Jeg er 80% sikker på at vinneren er blant meg selv, Reitan, Krogh og så har du outsidere i Lars Martin Berg og Paul Blakie, sier Elias til Trøndergolf i forbindelse med onsdagens Elitematch som selvfølgelig gikk på samme bane og ga en fin gjennomkjøring før lørdag.

Selv gikk han en 65 runde onsdag og dokumenterer med det god for til lørdag, og ikke minst til NM som går av stabelen neste helg.

Vi tok også en prat med Paul Blaikie til lørdag og begge intervjuene ser dere i dette innslaget:

Kanskje du vil like disse også