Velkommen på laget til Trøndergolf – TAG Restaurant

av Trøndergolf

Det er med stor glede vi kan annonsere at TAG Restaurant er med på laget til Trøndergolf som samarbeidspartner,og for å markere dette trekker vi ut et gavekort hos TAG blant våre medlemmer!

TAG ligger midt i hjertet i Trondheim og er en av byens hotteste lunsjsteder i tillegg til å være et funky utested på kveldstid, en partner vi er strålende fornøyd med å ha med i flighten til Trøndergolf.

Samarbeidet vil gi flere fordeler for de som er medlem hos Trøndergolf og det er nå mulig med et gratis prøvemedlemsskap ut 2020, innmelding gjøres her (For de som er innmeldt via vår facebookgruppe så må man fylle ut innmeldingsskjema slik at man får generert et eget medlemsbevis)

Fredag 24.juli trekker vi ut dette gavekortet fra TAG av alle som har fylt ut innmeldingsskjema og fått generert sitt eget medlemsbevis som medlem av Trøndergolf.

Kanskje du vil like disse også