Trønderske medaljesjanser i Lag NM

av Trøndergolf

Denne helgen går lag NM av stabelen og det med flere trønderske innslag der klubber over hele Norge skal måle krefter mot hverandre. Byneset er vårt kort i den gjeveste klassen der medalje er drømmen, noe som også er mulig med flyt gjennom helgen der det spilles på Stavanger GK.

Lars Martin Berg, Elias Bertheussen, Martin Ulseth og Christian Bjørk Ingul er spillerne som skal i ilden for Byneset og mange regner trønderne som en dark horse i kampen om NM gullet.

De kan følges her fra fredag.

I 1.divisjon spilles det på Fana GK i Bergen og her er det Trondheim GK som representerer trøndersk golf og det med et sterkt lag. Paul Blaikie, Sigurd Aune, Cedrik Gresseth-Kvarme og Isak Isaksen Holter er på laget til TGK og 0900 står de på tee fredag for første runde.

De kan følges her fra fredag.

2.divisjon avholdes på Sorknes, og her er det flere trønderske lag som skal prøve seg i skogene ved Rena. IL Tempo, Klæbu, Stjørdal og Stiklestad forsvarer våre trønderske aner her.

Les mer om 2.div her

Slik spilles Lag NM:

Alle lag kan delta med fem spillere og én kaptein. Fem kan spille. Det spilles to foursome og to fourball på fredag, og det samme på lørdag. På søndag spilles det fire singelmatcher, der de tre beste teller. I foursome slår spillerne annet hvert slag, men i fourball så er det beste score på hvert hull som teller. I 2. divisjon spilles det ikke på fredag, så der spilles det to foursome, to fourball og fire singelrunder.

Kanskje du vil like disse også