FantasyGolf – Ny turnering, nye muligheter

av Trøndergolf

Det er fremdeles mulig å være med på Trøndergolfs egen lille Fantasyliga i PGA fantasygolf, og torsdag starter Travlers Championship med Viktor Hovland i startfeltet. 4 spillere må man plukke ut, og 2 spillere på benken hvis noen av dine utvalgte ryker eller ikke klarer cuten.

Dine spillere gies da poeng ut i fra mange parameter, men i bunn og grunn handler det om å plukke ut de 4 du tror gjør det best i helgens turnering.

Trøndergolfs eget lag fikk småpene 606 poeng i forrige helgs turnering, men var med det nesten 200 bak lederen i første runde – laget med det flotte navnet Admiralie.

Forrige ukes turnering var ikke tellende i vår liga, men denne helgen er vi tilbake!

Totalvinneren når sesongen premieres, men det er også en bra premie til den med de 5 beste rundene vend sesongslutt. Det betyr at man legger sammen scorene i de 5 beste rundene dine og da er det heller ikke så farlig at man glemmer å sette opp lag i en turnering eller 2.

Derfor: – Bli med og få litt ekstra spenning rundt golfen som ruller på tv skjermen gjennom helgen i tillegg til å heie på Viktor Hovland! Det er gratis og delta 🙂

Gå inn her for å bli med – trondergolf er koden 🙂

Kanskje du vil like disse også